Stolica za dijalizu i doniranje krvi BR20 Prikaz veće

Stolica za dijalizu i doniranje krvi BR20

BR20

Nov proizvod

U+2193.svg VIŠE INFORMACIJA NA DNU STRANICE U+2193.svg

More details

Više informacija

Stolica za dijalizu i doniranje krvi je dizajnirana kako bi omogućila visoku udobnost i funkcionalnost za pacijente tokom dijalize, hemoterapije, transfuzije/doniranja krvi i slično. 

Udobnost omogućava sam oblik fotelje. Podesivi naslon za leđa i noge omogućavaju da se stolica pretvori u udoban ležaj. Stolica ima podupirač za noge koji se izvlači po potrebi, dodatni jastuk za glavu podesive visine, kao i široki nasloni za ruke sa mogućnošću postavljanja u više položaja. Četiri točka Ø100 mm omogućavaju laku pokretljivost stolice.

Konstukcija stolice je od cevi 50x30, 30x20 i 25x25 mm, hromiranih ili plastificiranih u boju po izboru kupca.

Sedeći deo je izrađen je od drvene podloge obložene sunđerom debljine 50 mm i gustine 32kg/m3, presvučen eko kožom u boji po izboru, pogodnom za čišćenje i dezinfekciju. Naslon poseduje dva gasna cilindra, kojima se brzo i jednostavno upravlja povlačenjem ručice iza naslona, čime se podešava željeni ugao naslona. Upravljačka ručica gasnog cilindara za nožni deo je postavljena na bočnu stranu, kako bi se omogućio lakši pristup.

Rukonasloni su izrađeni su od drvene podloge obložene suđerom 50 mm i gustine 32 kg/m3, presvučeni eko kožom u boji po izboru, pogodnom za čišćenje i dezinfekciju. Jastuk za glavu je podesiv po visini i napravljen je od sunđera presvučenog eko kožom u boji po izboru, pogodnom za čišćenje i dezinfekciju.

Dodatna oprema:

- stalak za infuziju sa držačem kojim se može podešavati visina stalka, 

- korpa ispod stolice je napravljena od lima debljine 1.5mm. Pogodna je za odlaganje ličnih stvari pacijenta. Osnovna namena je da omogući prostor za boce sa medicinskim gasovima. Perforacija omogućava lako vezivanje boca provlačenjem kaiša za zatezanje kroz otovre (*kaiš i boca služe za ilustraciju i nisu uključeni u dodatnu opremu).

- podupirač za noge koji se izvlači po potrebi i želji pacijenta. Napravljen je od blažujke (protivklizna - oplata,vlagootporni šper) 15mm debljine.

Dimenzije: 1742x750x650 mm.