Ginekološki sto AP4010, električni

AP4010

Nov proizvod

U+2193.svg VIŠE INFORMACIJA NA DNU STRANICE U+2193.svg

More details

Više informacija

Električna ginekološka stolica sa električnim podešavanjima i Trendelenburg pozicije.

Stolica posebno dizajnirama za upotrebu u hirurgiji, ginekologiji, za ultrazvučne i kolposkopske preglede. Svako podešavanje stolice se vrši nogom pomoću mobilne konzole koja sadrži 6 integrisanih pedala koje aktiviraju tri elektromotora. Takvi motori kontrolišu podešavanje visine preko stuba, trendelenburg položaj i podizanje i spuštanje naslona za leđa. Stolica je ergonomična i prilagođena potrebama pacijenta. Struktura stolice je od čelika, presvučog smolom od poliestera INTERPON 700AB. Takva presvlaka omogućava zaštitu prema visokim standardima i, iznad svega, veliku otpornost prilikom čišćenja i dezinfekcije. Stolica je pokretljiva zahvaljujući točkovima. Naslon za leđa i sedalni deo su tapacirani vatrostalnom poliuretanskom penom, elegantog i jednostavnog dizajna. Tkanina tapacira je vatrostalna klase 1IM, periva i bez štavova.

Podešavanje visine, naslona za leđa i Trendelenburg položaja vrši se pomoću 3 električna motora od 24V, vrši se pomoću mobilne nožne konzole koja ima 6 pedala, sa električnom zaštitom IP66.
- Podešavanje visine od 520 do 810 mm
- Trendelenburg podešavanje 12°
- Električno podešavanje naslona za leđa 10° do 75°

Nosač rolne papira, podesiv naslon za glavu, posuda za ispiranje od nerđajućeg čelika, stalak za infuziju (opciono). Dimenzije: 105x72x52-81 cm. Težina stolice je 75kg. Max težina pacijenta je 180kg.