O nama


Preduzeće WINMEDIC d.o.o. nudi inovativna rešenja i kvalitetnu opremu za različite svrhe i medicinske ustanove – ordinacije, poliklinike, ali i bolnice i razne bolničke prostore – sobe za pacijente, lekarske ordinacije, operacione sale, ICU/NICU jedinice itd.
Mi smo dobavljači raznovrsne medicinske opreme – medicinskog nameštaja i medicinskih kol...


Preduzeće WINMEDIC d.o.o. nudi inovativna rešenja i kvalitetnu opremu za različite svrhe i medicinske ustanove – ordinacije, poliklinike, ali i bolnice i razne bolničke prostore – sobe za pacijente, lekarske ordinacije, operacione sale, ICU/NICU jedinice itd.
Mi smo dobavljači raznovrsne medicinske opreme – medicinskog nameštaja i medicinskih kolica, dijagnostičkih i monitoring sistema, endoskopskih sistema, hirurških instrumenata, lampi itd.
Sva oprema iz našeg portfolia ispunjava dva osnovna zahteva – povećava efikasnost procesa rada i poboljšava brigu o pacijentima.

NAŠA MISIJA

Da u najvećoj meri zadovoljimo potrebe naših kupaca.
Mi postojimo da bismo obezbedili bolje uslove lečenja. Za sve i svugde.

NAŠE OSNOVNE VREDNOSTI

Naše vrednosti nisu samo koncentrisane na zadovoljstvo kupaca, nego pre svega na ljudski život.
Svaki proizvod koji isporučuje WINMEDIC odražava naš fokus na postizanje boljih kliničkih rezultata. Svi isporučeni proizvodi su maksimalno sigurni i praktični, kako za svoje korisnike, tako i za pacijente.

NAŠA VIZIJA

Da budemo vodeći snabdevač medicinske opreme koji će biti u stanju da pruži kompletno rešenje za sve potrebe klijenata.
Želimo da naši klijenti budu fokusirani na pacijenta, baveći se svojim osnovnim poslom bez gubljenja vremena i energije na traženje i izbor potrebne opreme. Ono što klijenti treba da urade jeste da nam prenesu svoje ideje, želje i očekivanja, a mi ćemo za njih uraditi sve ostalo.
Naša ambicija je da na tržištu budemo prepoznati kao pouzdan savetnik i snabdevač optimalnim medicinskim rešenjima sa kojima će korisnik biti u stanju da postigne bolje kliničke rezultate.

NAŠA KULTURA
 
Poštovanje, Saradnja, Inovativnost, Kredibilitet i Zdravlje.
Kultura razmene znanja je takođe duboko ukorenjena u DNK svakog zaposlenog. Verujemo da se odgovarajuće medicinsko okruženje može u potpunosti kreirati i opremiti samo u atmosferi saradnje između zdravstvenih radnika i nas, gde se ideje otvoreno razmenjuju i suočavaju i gde se u potpunosti koristi znanje i iskustvo stečeno iz svih raspoloživih izvora.

NAŠA USLUGA
 
Naši serviseri i prodajni timovi su u stanju da obezbede klijentima sveobuhvatnu podršku i dobar snabdevački proces, od konsultacija i saveta za specifični proizvod i upravljanja procesom naručivanja, pa do konačne isporuke kvalitetnih proizvoda i efikasne podrške posle kupovine.

Više

O nama Nema proizvoda u ovoj kategoriji.